Πολιτική

Μητρόπουλος: Τις επόμενες εβδομάδες κάνουμε κόμμα! Μιλάω με Ζωή και Βαρουφάκη

Έρχεται νέο κόμμα; Έτσι υποστηρίζει ο πρώην υπουργός, Αλέξης Μητρόπουλος και μάλιστα είπε ότι συνομιλεί και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Star είπε: «Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο. Μιλάμε, συζητάμε, σε κάποια συμφωνούμε και σε κάποια χρειάζεται να λειάνουμε κάποιες θέσεις με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη».

Ο πρώην υπουργός είπε ότι θα προτείνει «περήφανη πατριωτική διαπραγμάτευση με όλα ανοιχτά, αν δεν πετύχουμε, πατριωτική έξοδο από την κρίση» ενώ άφησε ανοικτή και την πόρτα για συζητήσεις ακόμα και με το ΚΚΕ.

Τέλος, ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι το κόμμα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς εβδομάδες. «Είμαστε υπό συζήτηση. Είμαστε σε δημιουργικές συζητήσεις, κοιτάμε τι υπάρχει διαθέσιμο. Δεν πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που οι δανειστές πλάσαραν σε δικούς μας πολιτικούς, που ήταν ανέτοιμοι να δώσουν μια υπερβατική λύση».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 218