Πολιτική

Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τον Γλέζο ΦΩΤΟ

Ήταν η πρώτη φορά από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε... στροφή προς το Μνημόνιο που συνάντησε τον Μανώλη Γλέζο. Η δύσκολη συνάντηση έγινε σε μια δύσκολη στιγμή: στην κηδεία του Στέφανου Στεφάνου.

Ο Στέφανος Στεφάνου συνέδεσε το όνομά του με την Αριστερά στην Ελλάδα. Έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε ηλικία 90 ετών (είχε γεννηθεί το 1926 στο Σουφλί). Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους διορθωτές και επιμελητές βιβλίων και κειμένων.

Συγγενείς και φίλοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (04.01.2016) στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να τον αποχαιρετίσουν. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτής του κόμματος, Μανώλης Γλέζος.

Η συνάντησή τους, αναπόφευκτη. Και δύσκολη, όπως μαρτυρά η φωτογραφία. Μια στιγμή δύσκολη, απ’ όλες τις απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ


Πηγή Φωτογραφιών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς