Ελλάδα

Πότε θα καταβληθεί το δώρο από τον ΟΑΕΔ

Από 14-12-2010 θα καταβάλλονται στους επιδοτούμενους άνεργους τα δώρα Χριστουγέννων 2010.

Aπό την ίδια ημερομηνία θα αρχίσει και η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας που θα καταβάλλονταν κανονικά από 14-12-2010 μέχρι και 02-01-2011.

Όπως επίσης ανακοίνωσε ο Οργανισμός Εργατικού Δυναμικού ΟΑΕΔ από 14/12 θα προπληρώνονται τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων που θα καταβάλλονται κανονικά μέχρι και 02-01-2011 και θα καταβάλλονται τα δώρα Χριστουγέννων των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, πλην των μακροχρονίως ανέργων, δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις υπηρεσίες του Οργανισμού καθόσον οι πιστώσεις θα γίνουν από την Διεύθυνση Μηχανογράφησής του.

Ο έλεγχος της ταυτοπρόσωπης παρουσίας των ανέργων για την τακτική επιδότηση ανεργίας θα γίνει στην αμέσως επόμενη πληρωμή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ουδέποτε του ζητήθηκε να επιδείξει άδεια οδήγησης που νομίμως κατέχει» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
«Πραγματικός οδηγός του οχήματος ήταν ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 25
Στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας οι 15 συλληφθέντες για τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αμέσως μετά θα μεταφερθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και όπως έχει γίνει γνωστό θα ζητήσουν να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν
Κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις
23