Lifestyle

Γ. Βαρδής – Γ. Λιανός: Live στο Opus. Δες φωτογραφίες

O Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός ένωσαν το ταλέντο τους και χάρισαν μοναδικές μουσικές στιγμές σε όσους βρέθηκαν χθες στο OPUS. Δες φωτογραφίες.

Xθες το βράδυ ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός βρέθηκαν στο OPUS για ένα μοναδικό live. Οι καλλιτέχνες ένωσαν τα ταλέντα τους και χάρισαν μοναδικές στιγμές σε όσους έσπευσαν να πάνε να τους απολαύσουν από κοντά.

Με κέφι και ωραίο ρυθμό όλοι πέρασαν πολύ καλό σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Καλοί φίλοι του Γιώργου και του Γιάννη αλλά και η οικογένειά τους, ήταν εκεί για να τους θαυμάσουν και να διασκεδάσουν μαζί τους.

Ο μπαμπάς του Γιάννη, Αντώνης Βαρδής, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά. Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Μουκίδης.

Οι τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καραβάτου για Αλεξάνδρα Νίκα: «Μου συνέβη κι εμένα δύο φορές, δεν ήταν εύκολο να το πω προς τα έξω»
«Αλλά μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως, δεν ξέρω αν βοηθάς τους άλλους, αλλά κάνεις τους άλλους να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνοι τους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου
Η Κατερίνα Καραβάτου
Η ιστορία με το κλεμμένο μπάσο του Πολ ΜαΚάρτνεϊ γίνεται ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Άρθουρ Κάρι
Η αστυνομική ιστορία καταγράφει την περιπέτεια του αυθεντικού μπάσου Höfner του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η εξαφάνιση του οποίου πριν από 51 χρόνια έγινε ένα από τα πιο διαχρονικά μυστήρια του ροκ εν ρολ
Πολ ΜακΚάρτνεϊ