Ελλάδα

Εφοριακός μπήκε στη βιοτεχνία μου και επειδή χρωστούσα, πήρε λεφτά από τη τσάντα μου”

 
Αδιανόητες συμπεριφορές από εφοριακούς απέναντι σε βιοτέχνες που δεν είναι συνεπείς στις πληρωμές τους λόγω κρίσης κατήγγειλε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας.
 

Πάρα πολλές είναι οι περιπτώσεις δέσμευσης ακόμη και αυτοκινήτου επιχειρηματία από εφοριακούς, ή ακόμα χειρότερα δικαστικών κλητήρων που εισβάλλουν σε εταιρείες και με βρισιές και απειλές καταγράφουν κινητά περιουσιακά στοιχεία.
 
Όπως ανακοίνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας έχει κατακλυστεί από φριχτές διαμαρτυρίες επιχειρηματιών που αποδεδειγμένα, αποτελούν τα θύματα των σοβαρών συνεπειών της κρίσης, εφόσον βρέθηκαν εκτός προγραμματισμού κάλυψης των υποχρεώσεών τους, εξαιτίας διαμαρτυρημένων επιταγών πελατών τους, που δεν εξοφλήθηκαν, δημιουργώντας ταμειακό πρόβλημα στις ίδιες τις επιχειρήσεις.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο