Κόσμος

Κάρλα Μπρούνι, τώρα και σε κόμικς!

Πρώτα το τραγούδι, μετά τα Ηλύσια Πεδία, το Χόλιγουντ και τώρα ο κόσμος των κόμικς. Η Κάρλα Μπρούνι έχει τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα συμμετάσχει στην σειρά “Female Force” της αμερικανικής έκδοσης Bluewater και θα μπει στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων ως μία σούπερ ηρωίδα. Σε 32 σελίδες γεμάτες χρώματα θα παρουσιαστεί μία ανεπίσημη βιογραφία της.

Στην ίδια σειρά έχουν συμμετάσχει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Μάργκαρετ Θάτσερ.

Στο εξώφυλλο, η σύζυγος του Γάλλου προέδρου ποζάρει με τα χέρια σταυρωμένα, φορώντας ένα μωβ φόρεμα το οποίο αφήνει τους ώμους ακάλυπτους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS