Πολιτική

Εχασαν την υποψηφιότητα ακόμα και για δευτερόλεπτα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας έχασε την υποψηφιότητά του για 13 λεπτά και ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης για 13 δευτερόλεπτα!

Και οι δύο συνδυσμοί καθυστέρησαν να υποβάλλουν τους φακέλους της υποψηφιότητας διαδικασία που έληγε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

Ο συνδυασμός του Χρύσανθου Σαρλή, που είχε το επίσημο χρίσμα από την Ιπποκράτους, υπέβαλε εκπρόθεσμα τον φάκελο της υποψηφιότητας κατα 13 λεπτά.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, η απόφαση του Πρωτοδικείου Κέρκυρας βασίστηκε στο αποδεικτικό παραλαβής από τη γραμματεία του δικαστηρίου, το οποίο ανέφερε ότι ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε 13 λεπτά πέραν της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Εκτός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

Για τον ιδιο λόγο ακυρώθηκε και η υποψηφιότητα για το Δήμο Σπάρτης του νύν νομάρχη Λακωνίας Κωνσταντίνου Φούρκα. Μόνο που η καθυστέρηση δεν ήταν 13 λεπτά αλλά 13 δευτερόλεπτα.

Με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Σπάρτης ο συνδυασμός «Σπάρτη – Νέα εποχή» ακυρώθηκε με ψήφους 2-1 και δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 3