Lifestyle

Έλληνας τραγουδιστής στη φυλακή της Καραϊβικής για ναρκωτικά!

Σοκ προκαλεί η εμπλοκή γνωστού τραγουδιστή σε υπόθεση κοκαΐνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός συνελήφθη, σύμφωνα με τους ντετέκτιβ της Δίωξης Ναρκωτικών της Μαρτινίκα, έπειτα από πληροφορίες που είχαν για φορτίο κοκαΐνης με προορισμό από την Βενεζουέλα προς την Αθήνα. Οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν κατά την διάρκεια κρουαζιέρας στα νησιά της Καραΐβικής και αμέσως ενημέρωσαν την Interpol.

H είδηση της σύλληψης έπεσε σαν βόμβα στους καλλιτεχνικούς και κοσμικούς κύκλους αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα ναρκωτικά είχαν ως τελικούς παραλήπτες εύπορους ανθρώπους. Με πρόχειρους υπολογισμούς τα δύο κιλά κόκα, τα οποία μετέφερε σε διπλό πάτο της βαλίτσας του, θα απέφεραν στον τραγουδιστή 400.000 ευρώ.

Αυτό που ενδιαφέρει τους αστυνομικούς της Interpol είναι ο άνθρωπος που έδωσε την πληροφορία για τον τραγουδιστή, ο οποίος είναι κι αυτός Έλληνας.

‘Οσον αφορά τον τραγουδιστή, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espreso, είχε παίξει σε γνωστά σήριαλ με κορύφωση της καριέρας του την δεκαετία του ’90 ενώ είχε μακροχρόνιο δεσμό με γνωστή tv persona. Παράλληλα άρχισε να συνθέτει κομμάτια και δοκίμασε και ο ίδιος την τύχη του στο τραγούδι με μεγάλη επιτυχία. Ο 45χρονος τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με την μουσική και την μεγάλη οθόνη και οι συγγενείς του και οι φίλοι του έπεσανα από τα σύννεφα για τις άλλες δραστηριότητές του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης τρελός δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν είναι εκμεταλλευτής ψυχών»
«Είναι εύκολο να σου κάνει η οικογένεια σου εισαγγελική παραγγελία και να σε οδηγήσουν σε δομή ψυχικής υγείας, το δύσκολο είναι να κρατηθείς μετά», σημείωσε ακόμα
Νένα Χρονοπούλου