Ελλάδα

3.000 μετατάξεις αμέσως μετά τις εκλογές

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μεταταγεί άλλοι 14.000 υπάλληλοι από τις Νομαρχίες.

Μέχρι 01/01/2011 που ο Καλλιράτης θα πρέπει να μπει σε πλήρη εφαρμογή οι υπάλληλοι θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους στις νέες περιφέρειες και κυρίως στους νέους Δήμους.
Συνολικά μέχρι το τέλος του 2013 θα μετακινηθούν, θα αλλάξουν αντικείμενο και χώρο εργασίας ή απλά θα επηρεαστούν 40.000 υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ως το τέλος του έτους πάντως οι 17.000 υπάλληλοι των Νομαρχιών θα έχουν μετακινηθεί προς τις Περιφέρειες (13.000-14.000) και προς τους Δήμους (3.000-4.000).
Η μετακίνηση θα γίνεται σε αντίστοιχες θέσεις με αυτές που έχουν σήμερα και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου δεν θα υπάρξει καμία μισθολογική ή ασφαλιστική επιβάρυνση.
Πάντως το υπουργείο Εσωτερικών ακόμη δεν έχει την πλήρη εικόνα για το πόσοι θα χρειαστεί να μεταταγούν από τις Νομαρχίες στους Δήμους.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας
Μετ' εμποδίων η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές - Ο οδικός χάρτης των μπλόκων των αγροτών
Από τα ξημερώματα της Τρίτης - προπαραμονή Χριστουγέννων - οι αγρότες αναμένεται να μετακινήσουν τα τρακτέρ τους χωρίς όμως να τα απομακρύνουν από τους αυτοκινητόδρομους
Μπλόκα των αγροτών στα Μάλγαρα
72