Ελλάδα

Κοζάνη: Κλείνει η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου!

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Κοζάνης, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Την απόφαση για «προσωρινή αναστολή της καρδιολογικής κλινικής, από τις 17 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, έλαβε το Δ.Σ. του νοσοκομείου, λόγω μη επαρκούς ιατρικού προσωπικού», γνωστοποίησε ο διοικητής του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης, Νικόλαος Κίτσιου.

Πρόσθεσε ότι οι δύο γιατροί, που διαθέτει αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη κλινική, δεν μπορούν να καλύψουν τις εφημερίες όλου του μήνα. Τόνισε ότι τα πρωινά εξωτερικά ιατρεία της καρδιολογικής κλινικής θα λειτουργούν κανονικά, ενώ για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, οι ασθενείς θα διακομίζονται και θα εισάγονται σε όμορα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
88