Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι συσκέψεις της Μενεγάκη

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο «Καφές με την Ελένη»

Στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι καθημερινές εκπομπές του ALPHA, «Πάνω στην ώρα», «Κους κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους». Μετά από δύο βδομάδες ακριβώς, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη θα ξεκινήσει να σερβίρει ξανά τον «Καφέ» της.
Σε ένα καινούργιο σκηνικό που θα κυριαρχούν όπως πάντα τα αγαπημένα της χρώματα (γαλάζιο, μοβ, φούξια και ροζ) μαζί με τους παλιούς συνεργάτες της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Φαίδωνα Κεφαλέα και Άση Μπήλιου αλλά και με τους καινούργιους Χριστίνα Πολίτη και Έλενα Αρσένη η Ελένη είναι αποφασισμένη (όπως είπε και σε σύσκεψη) φέτος να περάσει καλά! Ιδιαίτερα για αυτό θα φροντίσει ο Νίκος Μουτσινάς που όσες μέρες εμφανίζεται στον «Καφέ με την Ελένη» η παρουσιάστρια δεν σταματά να γελά!
Το μόνο που προβληματίζει ακόμα την «ωραία Ελένη» είναι ότι δεν έχει βρει τη μαγείρισσα που θα αναλάβει την κουζίνα της εκπομπής της.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνουν δοκιμαστικά με υποψήφιες μαγείρισσες αλλά και μάγειρες αφού δεν είναι δεσμευτικό να είναι γυναίκα που θα αναλάβει τα μαγειρέματα της εκπομπής.
Την προηγούμενη Τετάρτη η Ελένη πραγματοποίησε την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες της ενώ την Παρασκευή πήγε για λίγο στο γραφείο της στο «Studio Pro» για να συζητήσει το concept του τρέιλέρ της το οποίο θα γυριστεί την επόμενη βδομάδα.
Αυτή τη βδομάδα όμως, σίγουρα οι παρουσίες της στο γραφείο θα είναι συχνότερες αφού η Ελένη Μενεγάκη είναι αποφασισμένη να δουλέψει και να πάρει τις τηλεθεάσεις της πίσω!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε