Οικονομία

Χαμόγελα στη Wall Street

Αναστράφηκε μία τάση που δημιούργησαν πέντε συνεχείς "πτωτικές" συνεδριάσεις.

Με σαφή άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τρίτης τόσο ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας (+103 μονάδες, +1,01%), όσο κι ο δείκτης μετοχών κυρίως προηγμένης τεχνολογίας Nasdaq (+27 μον.,+1,26%), “λόγω ανανέωσης του ηθικού των επενδυτών από τα καλά νέα από τον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και κάποιους ενδιαφέροντες οικονομικούς δείκτες (βιομηχανικός)”, όπως σχολίασε χρηματιστηριακή πηγή.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 1,01% μέχρι τις 1.0405,85 μονάδες, ενώ ο Standard and Poor’s 500 έκλεισε με άνοδο 1,22%, φτάνοντας μέχρι τις 1.092,54 μονάδες. Ενισχυμένος στις 2209,44 μονάδες με άνοδο κατά 1,26% έκλεισε και ο Nasdaq.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα
Υδατοκαλλιέργειες: Κατά 10,2% μειώθηκε η παραγωγή το 2024
Η συνολική παραγωγή ανήλθε σε 127.495,1 τόνους συνολικής αξίας 689.461,0 χιλ. ευρώ το 2024, έναντι 141.909,2 τόνων συνολικής αξίας 691.160,2 χιλ. ευρώ το 2023, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
Aerial view of fish farm
Νίκος Ταγαράς: «Εκσυγχρονίζουμε τους κανόνες αδειοδότησης και κατασκευής των κτιρίων»
Τροποποιούνται με την υπουργική απόφαση διατάξεις που αφορούν στην ταξινόμηση των κτιρίων, στην ασφάλεια, στην αντοχή, στα δομικά στοιχεία των κατασκευών καθώς και εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και ηλεκτροδότησης
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς