Κόσμος

Πέθανε πριν τον…σκοτώσουν

Ο γηραιότερος θανατοποινίτης στις ΗΠΑ, ένας 94χρονος άντρας, πέθανε από φυσικά αίτια σε φυλακή της Αριζόνα.

Ο Βίβα Λιρόι Νας ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 1983 για την δολοφονία, ένα χρόνο νωρίτερα, ενός άντρα στο Φοίνιξ πέθανε την Παρασκευή στη φυλακή Φλόρενς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Daily Sun, ο Νας είχε καταδικαστεί το 1947 σε κάθειρξη 25 χρόνων για τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο Κονέκτικατ.
Το 1977 καταδικάστηκε σε ισόβια για την δολοφονία ενός άντρα στο Σολτ Λέικ Σίτι.

 Το 1982 δραπέτευσε και στη διάρκεια που κυκλοφορούσε ελεύθερος διέπραξε την δεύτερη δολοφονία του για την οποία περίμενε επί 27 χρόνια να εκτελεστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1