Ελλάδα

44 συλλήψεις για τα επεισόδια στους Αμπελόκηπους

Επίθεση ακροδεξιών σε αντιρατσιστική συγκέντρωση κατοίκων και φορέων στους Αμπελόκηπους. Θα οδηγηθούν την Κυριακή στον εισαγγελέα.

Κάτοικοι και φορείς των Αμπελοκήπων συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του Μετρό στην Πανόρμου σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.
Ομάδα ακροδεξιών επιτέθηκε με ρόπαλα και καδρόνια εναντίον των κατοίκων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  μια 50χρονη γυναίκα που διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες κι άλλος ένας κάτοικος. 

Σε δήλωσή του ο βουλευτής επικρατείας Βασίλης Μουλόπουλος τόνισε ότι: “Για μια ακόμα φορά φασίστες δρουν απροκάλυπτα και με την ανοχή της αστυνομίας ενάντια σε κάθε μορφή διαμαρτυρίας, ενάντια στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία. Η τρομοκρατία αυτή δεν πρόκειται να περάσει. Ο φασισμός δεν πρόκειται να ξαναβρεί ρίζες στην χώρα”.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αμπελοκήπων με αφορμή επίθεση που είχαν πραγματοποιήσει ακροδεξιοί τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου όπου προξένησαν ζημιές.
 

   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έξι άνδρες επιτέθηκαν σε δύο 25χρονους τουρίστες στο Φαληράκι στη Ρόδο - Τους λήστεψαν και τους ξυλοφόρτωσαν
Οι 6 δράστες, μετά από τον διαπληκτισμό, χτύπησαν και λήστεψαν έναν Ελβετό τουρίστα, ενώ στη συνέχεια ένας από αυτούς γρονθοκόπησε και τον Αυστριακό φίλο του 25χρονου
Ρόδος 3