Ελλάδα

“Μαχαίρι” στους “χρυσούς” μισθούς της ΕΡΤ


“Οι προκλητικοί μισθοί θα κοπούν και αυτό θα...

το δείτε σύντομα”, είπε ο Υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA (δείτε το σχετικό βίντεο).

Χθες σε διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, το θέμα τέθηκε και στον αρμόδιο υπουργό Πολιτισμού, Π. Γερουλάνο που ανέφερε ότι ήδη το υπηρεσιακό Δ.Σ. προχωρά σε περικοπές σε όσους λαμβάνουν πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα, στοχεύοντας στην εξοικονόμηση 8 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ακόμη να ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη το όνομα του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ μέσω της διαδικασίας επιλογής που ακολούθησε η κυβέρνηση με την αποστολή 130 βιογραφικών σημειωμάτων στο opengov.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να επιλεγούν δύο επιμέρους πρόσωπα για τη στελέχωση των ξεχωριστών θέσεων προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, εφόσον όμως προηγηθεί ειδική νομοθετική ρύθμιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρειος Πάγος για δίκη Τεμπών: Αγανακτισμένοι απειλούν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των δικαστών
Πρόσθεσε ακόμα ότι τις τελευταίες εβδομάδες στα Δικαστήρια της Λάρισας έχουν καταγραφεί ακραία παράνομες συμπεριφορές «ενδιαφερομένων» οι οποίες είχαν στόχο να καταστεί ανέφικτη η εκδίκαση της υπόθεσης»
Η αίθουσα του δικαστηρίου στα Τέμπη 7
Στον ανακριτή ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης για τα 314 πλαστά έργα τέχνης - Το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται
Ο γκαλερίστας κατηγορείται για το κακούργημα της υπεξαίρεση αρχαίων και νεότερων μνημείων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα κατά επάγγελμα, της παράβασης της υποχρέωσης δήλωσης μνημείου και άλλα αδικήματα
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
Μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου - Πλήθος κόσμου παρά τον βροχερό καιρό
Την παρέλαση «άνοιξε» το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων, «Ευσέβιος Κυπουργός», ενώ συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, παρελαύνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες
Μαθητική παρέλαση