Κόσμος

Φονικές πλημμύρες στο Μαρόκο

Μία τριμελής οικογένεια πνίγηκε από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου.

Σφοδρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε μεγάλα τμήματα του Μαρόκου προκαλώντας πλημμύρες οι οποίες στοίχισαν τη ζωή πέντε ανθρώπων, μετέδωσαν εγχώρια ΜΜΕ χθες Παρασκευή.

Τριμελής οικογένεια πνίγηκε στο θέρετρο Αγκαντίρ, όταν αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο.

 

Μια Ισπανίδα πνίγηκε όταν το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε παρασύρθηκε από τα νερά ανάμεσα στην Εσαουίρα και το Μαρακές. Ο μαροκινός σύζυγος και το παιδί της διασώθηκαν. Ενώ κοντά στην Τάζα, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, μια νέα πνίγηκε προσπαθώντας να διασχίσει πλημμυρισμένη κοιλάδα κολυμπώντας.

Στην Καζαμπλάνκα και στο Μαρακές, πάνω από 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν τα σπίτια τους κατέρρευσαν από τις πλημμύρες. Ολόκληρες συνοικίες καταβυθίστηκαν στην Ταγγέρη και στην Τετουάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παλαιστίνιος ο άνδρας που επιτέθηκε με καρέκλα σε ραβίνο στη Γαλλία - «Βρέθηκα στο έδαφος, ένιωσα αίμα να τρέχει»
Ο ραβίνος είπε πως είναι συνηθισμένος «σε όχι και τόσο φιλικά βλέμματα, κάποιες δυσάρεστες λέξεις, κόσμος να περνάει από δίπλα του και να φτύνει στο έδαφος»
Ο Γάλλος ραβίνος Elie Lemmel μετά την επίθεση που δέχθηκε σε βεράντα καφετέριας στο προάστιο Neuilly-sur-Seine του Παρισιού