Ελλάδα

Ο ΕΟΤ φέσωσε και το CNN

 

Χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως από...

έξοδα διαφημιστικής προβολής, βρήκε στα συρτάρια του ΕΟΤ η υφυπουργός Τουρισμού. Όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA η Άντζελα Γκερέκου, μόνο για το 2008 οι οφειλές έφτασαν τα 34 εκατομμύρια, ενώ ο Οργανισμός χρωστά ακόμη και στο CNN.

Η κυρία Γκερέκου άφησε αιχμές και για τον τρόπο που επιλέγονταν τα έντυπα στα οποία προβαλλόταν ο Τουρισμός, λέγοντας ότι η διαφημιστική προβολή της χώρας σχετιζόταν άμεσα με την προσωπική προβολή της ηγεσίας του υπουργείου. 

Στην εκπομπή παρενέβη ο πρώην υπουργός Τουρισμού Κ.Μαρκόπουλος, κάνοντας λόγο για λάσπη και ψεύδη, αν και παραδέχθηκε ότι οι όποιες οφειλές αφορούν το 2009 και ένα τμήμα του 2008, ενώ τα υπόλοιπα είναι υπό αμφισβήτηση.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη και την Τετάρτη στα δρομολόγια των τρένων στην Αλεξανδρούπολη
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα, Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη, Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο και Ορμένιο - Αλεξανδρούπολη
Τρένο