Ελλάδα

Στόχος το ταμείο ασφάλισης των δημοσιογράφων

Το ταμείο ασφάλισης των δημοσιογράφων ήταν ο στόχος των βομβιστών το βράδυ της Παρασκευής.

 

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ άγνωστο τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και είπε ότι τοποθέτησαν δύο βόμβες σε “γραφεία δημοσιογράφων, εννοώντας ΕΤΑΠ-ΜΜΕ πρώην ΤΣΕΠΕΑΘ. Είπε επίσης ότι η έκρηξη θα γίνει σε 14 λεπτά. 

Λίγο μετά τις 00:15 άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εξουδετέρωσαν τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμού που είχαν τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Διαμαντοπούλου και Βούρβαχη ο ένας και στις οδούς Κοκκίνη και Περεβου ο άλλος στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

 
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο πεζοδρόμια σε απόσταση 25 και 30 μέτρων ο ένας από τον άλλο.
Και στις δύο βόμβες είχαν πυροδοτήσει βραδύκαυστο φιτίλι το οποίο για άγνωστο λόγο δεν πυροδότησε την εκρηκτική ύλη. Η κάθε βόμβα είχε από ένα κιλό εκρηκτικής ύλης!
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο στόχαστρο και δεύτερη γυναίκα μετά την οικιακή βοηθό - Οι υποψίες των γειτόνων την οικογένειας που «ξεκληρίστηκε» στο Ελληνικό
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους θανάτους τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου, της μητέρας Κατερίνας Σιδηροπούλου, της κόρης Βέρας και του γιου Μιχάλη, που πέθαναν όλοι σε σύντομο χρονικό διάστημα
Η κόρη της οικογένειας