Η φρέσκια, ντόπια γαλοπούλα στην Βαρβάκειο αγορά στοιχίζει 6 ευρω ενω στο Καπάνι η τιμή της ξεκινά απο 7 και φτάνει τα 9,5 ευρω το κιλό. Η τιμή του ντόπιου μοσχαριού στη Βαρβάκειο αρχίζει απο 5 και φτάνει τα 7 ευρώ ενω στη Θεσσαλονίκη η τιμή του κυμαίνεται απο 6,5 μέχρι 7,30.
ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ
Το ντόπιο αρνί και κατσίκι το βρήκαμε στη Βαρβάκειο 7 ευρώ το κιλό ενω στη Θεσσαλονίκη η τιμή του κυμαίνεται απο 8,50 εως 9,50 ευρω .
ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ
Το κοτόπουλο στη Βαρβάκειο στοιχίζει 2-2,70 ενω στη Θεσσαλονίκη 3,50 ευρω.
Μόνο το ντόπιο χοιρινό βρήκαμε φθηνότερο στη Θεσσαλονίκη. Η τιμή του στο Καπάνι δεν ξεπερνά τα 4,80 ευρω το κιλό ενω στη Βαρβάκειο κοστίζει 6 ευρω το κιλό.
Στη Βαρβάκειο η κίνηση είναι αυξημένη και πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών έρχονται το χοιρινό και το μοσχάρι.
Στην κρεαταγορά της Θεσσαλονίκης, όπως λέει στο NewsΙt.gr o πρόεδρος των κρεοπολών Νίκος Εμμανουηλίδης, υπάρχει αρκετή κίνηση και ο καταναλωτής αγοράζει. Υπολογίζει οτι μέχρι την επόμενη Πέμπτη οι πωλήσεις στις γαλοπούλες θα αυξηθούν μέχρι και 10%.
Στη λαχαναγορά της βαρβακείου βρήκαμε τις εξής τιμές:
πατατες απο 0,69 έως 0,85

λάχανο απο 0,50 εως 0,60
κρεμμύδια έως 0,90
λεμόνια έως 1,30
πιπεριές έως 2 ευρω
καρότα έως 1 ευρω
μαρούλι έως 0,75
μαρούλι έως 0,75
Η Βαρβάκειος Αγορά την Κυριακή θα είναι ανοικτή απο τις 5 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.