Lifestyle

Η fabulous πρεμιέρα της Άννας Βίσση!

3.000 άτομα έσπευσαν να απολαύσουν την Άννα

Ήταν πανέμορφη μέσα στην λευκή, αποκαλυπτική τουαλέτα της,αλλά και ακούραστη αφού έμεινε πάνω στην πίστα από τη 1 μέχρι τις 5.30 το ξημέρωμα.Το show ήταν ικανοποιητικό, χωρίς τις φαντασμαγορικές εκπλήξεις που μας είχε συνηθίσει η Άννα σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Εντυπωσιακό ήταν το αυτοσαρκαστικό video της έναρξης με πλάνα από την κατάσχεση των ρούχων της τραγουδίστριας ενώ δεν έλειψαν από τα πρώτα τραπέζια  οι πλούσιοι και διάσημοι της πόλης. Τη Ελληνίδα ντίβα, χειροκρότησαν η Έλλη Κοκκίνου, η Ελεωνόρα Μελέτη, ο Λάκης Γαβαλάς και  ο Θωμάς Λιακουνάκος με τη γυναίκα του Νατάσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Άννα Κορακάκη γιόρτασε τα 30α της γενέθλια με τον σύζυγό και την 2 μηνών κόρη της – «Καμία νίκη δε συγκρίνεται με αυτό»
Στην ανάρτησή της φαίνεται αγκαλιά με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλκιαδάκη και την δυο μηνών κόρη της και τονίζει πως τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την ζωή της πλέον
Η Άννα Κορακάκη με τον σύζυγό της και την κόρη τους
Αθηναΐς Νέγκα: «Έχω ακούσει κάτι αδικαιολόγητα βαρύ, το διαχειρίστηκα με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου»
«Αν εμφανιστεί ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια και δεν μ’ αρέσει καθόλου, δεν έχω να πω κάτι πάρα πολύ κακό γι’ αυτόν ή γι’ αυτήν», είπε η ίδια
Αθηναΐς Νέγκα