Κόσμος

Σικελία : 18 νεκροί και 20 αγνοούμενοι

Κατάπιαν ανθρώπους και περιουσίες τόνοι λάσπης στη Μεσσήνη

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί η Σικελία. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες για να εντοπίσουν ανθρώπους που έχουν βυθιστεί κάτω από τόνους λάσπης.

Η κακοκαιρία έπληξε την ανατολική Σικελία, την περιοχή της Μεσσήνης που είναι κα η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας. 
Όλα τα θύματα κατοικούσαν στις κοινότητες Τζαμπιλιέρι και Σκαλέτα.Σπίτια πλημμύρισαν, υπέστησαν καταστροφές και άλλα κατέρρευσαν.

Δρόμοι πλέον δεν υπάρχουν.  Ασθενοφόρα δεν μπορούσαν να φθάσουν. Ετσι, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην παραλία και από εκεί με λιμενικά σκάφη στο λιμάνι και τελικά στα νοσοκομεία της περιοχής. Οι σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς