Ελλάδα

Προγράμματα του ΟΑΕΔ για ανέργους

Από σήμερα Παρασκευή ξεκινά η υλοποίηση...

τριών προγραμμάτων επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων.

 

Πρόκειται για τα εξής προγράμματα:

 

– Τετραετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης, με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 40.000 ανέργων, χρηματοδοτούμενο από εθνικούς πόρους.

 

– Διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης, με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων, συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της Τέταρτης Προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013.

 

– Πρόγραμμα επιχορήγησης 4.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών γυναικών ηλικίας 22 – 64 ετών, συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της Τέταρτης Προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013.

 

– Ειδικό πρόγραμμα διεύρυνσης της τουριστικής περιόδου με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την επαναπρόσληψη 50.000 ανέργων σε εποχικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

 

Τα προγράμματα αφορούν 119.000 ανέργους και είναι συνολικού προϋπολογισμού 816 εκ. ευρώ.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι όροι υλοποίησης περιλαμβάνονται στις προκηρύξεις, που αναρτήθηκαν στο site του ΟΑΕΔ. Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΟΑΕΔ www.oaed.gr .

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1