Ελλάδα

Εκστρατεία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

Η δημοσιογράφος Έλενα Κατρίτση, ο Νίκος Αλιάγας και ο Σπύρος Φωκάς συμμετέχουν με ένα video στην εκστρατεία επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Οι διάσημοι συμμετέχοντες με το πρωτότυπο αυτό video έχουν στόχο την συγκέντρωση 1.000.000 υπογραφών από όλο τον κόσμο που ζητούν την επιστροφή των κλεμμένων από τον Λόρδο Έλγιν γλυπτών του Παρθενώνα και την επανένωση του μνημίου.

H καμπάνια που φέρει το τίτλο “Bring them back” πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ActClick.com και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010.

Οι υπογραφές θα τεθούν υπόψιν του Υπουργείου  Πολιτισμού, στους εκπροσώπους του Νέου Μουσείου Ακρόπολης καθώς και στην διοίκηση του Βρετανικού Μουσείου. Στη συνέχεια, θα ζητηθεί η συζήτηση του θέματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για υποκλοπές: Έντονη ανησυχία για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων
«Ο χρόνος τέλεσης των μερικότερων διερευνώμενων πράξεων ξεκινά από το καλοκαίρι του 2020 και καταλήγει στο β' εξάμηνο του 2021, μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία δικονομική πρόοδος»
Ευελπίδων