Ελλάδα

Σομαλοί πειρατές κατέλαβαν ελληνικό πλοίο

Στα χέρια πειρατών που το κατευθύνουν προς τη Σομαλία έπεσε ελληνόκτητο πλοίο.

Το φορτηγό πλοίο “Μποκ Τέϋση” στο οποίο επιβαίνουν συνολικά 21 Φιλιπινέζοι ναυτικοί, κατελήφθη το πρωί ενώ έπλεε ανατολικά του κόλπου του Άντεν. 

Είχε αποπλεύσει έμφορτο απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για το Μαρόκο. Το πλοίο έχει σημαία Παναμά, αλλά είναι ελληνικής πλοιοκτησίας και σύμφωνα με το αρχηγείο του Λ.Σ. οδηγείται στις ακτές της Σομαλίας,

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία έδωσε άδεια για Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας στα «Εννιάμερα της Παναγίας»
Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά δεν τελέστη ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου.
Παναγιά Σουμελά 2