Κόσμος

Ελεύθεροι οι Νοτιοαφρικανοί που είχαν απαχθεί στο Σουδάν

Απελευθερώθηκαν οι τέσσερις Νοτιοαφρικανοί αστυνομικοί της ειρηνευτικής αποστολής ΟΗΕ που είχαν απαχθεί στις 11 Απριλίου στο Νταρφούρ.

O Ιμπραχίμ αλ-Ντόκι, εκπρόσωπος της οργάνωσης Λαϊκό Κίνημα Δημοκρατικού Αγώνα που ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή, διευκρίνισε ότι δεν καταβλήθηκαν λύτρα. Πάντως, εκπρόσωπος των κυανόκρανων δεν επιβεβαίωσε την απελευθέρωση μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο.

Οι τέσσερις αστυνομικοί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες, είχαν τελειώσει την υπηρεσία τους στη βάση της Μinuad στην Νιγιάλα, πρωτεύουσα του νότιου Νταρφούρ και επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν απήχησαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του» λέει Ντάουνινγκ Στριτ μετά την αποκάλυψη για τις επαφές του με τον Επστάιν
Απαραίτητο να «δράσει γρήγορα» ψηφίζοντας νομοθεσία για την αποπομπή του Πίτερ Μάντελσον από τη Βουλή των Λόρδων, κρίνει ο Κιρ Σταρμερ σύμφωνα με εκπρόσωπό του
Ο Πίτερ Μάντελσον, πρώην πρέσβης της Βρετανίας στις ΗΠΑ