Media

Η Αννίτα Πάνια παραμένει στο ALTER

 Αρνήθηκε στα τρία κανάλια που την πολιορκούσαν για να παραμείνει στο κανάλι του Μπουρναζίου

Για ακόμα έναν χρόνο ανανέωσε το συμβόλαιό της με το ALTER η Αννίτα Πάνια. Με δελτίο Τύπου το κανάλι του Μπουρναζίου βάζει τέλος στα σενάρια μεταγραφολογίας που κυκλοφορούσαν, ενώ αναφέρει ότι οι εκπομπές «Παρατράγουδα» και «Ζαμανφού» θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πάντως, ούτε η ίδια η Πάνια δεν έκρυψε ποτέ ότι δέχτηκε προτάσεις από άλλα κανάλια αλλά, όπως είχε χαρακτηριστικά πει «προτεραιότητά μου είναι το κανάλι μου».
 
Και το απέδειξε βάζοντας την υπογραφή της, αφήνοντας –σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit- τρία (!) κανάλια…  να περιμένουν! 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Μυριαγκός για «Καποδίστρια»: Τις θέλουμε τις κριτικές, αρκεί να μην υπάρχει αυτή η καθολική ακύρωση
«Οι κριτικές αυτή τη δουλειά κάνουν, δηλαδή η κριτική είναι εκεί για να θίξει κάποια ζητήματα και να σχολιάσει κάποιες αδυναμίες ή κάποια προτερήματα», είπε ακόμα ο ηθοποιός
Αντώνης Μυριαγκός