Πολιτική

“Κυβερνητικό σχέδιο ενοχοποίησης της ΝΔ”

Για "σχέδιο της κυβέρνησης να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους" μιλάει ο ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ, Α. Νεράτζης, αναφερόμενος στην απολογία της Στ. Μαντέλη που "καίει" 5 υπουργούς.

Με την ανακοίνωσή του ο κ. Νεράτζης, σχολιάζοντας την απολογία της Στ. Μαντέλη  κάνει λόγο για΄”ύπαρξη σχεδίου της κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων” και υποστηρίζει οτι η κα Μαντέλη ψεύδεται.

“Ο καθένας κατανοεί τον λόγο για τον οποίο η κα Μαντέλη, ξαφνικά, άλλαξε τα, μέχρι χθες, λεγόμενά της” αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Ο κατηγορούμενος δικαιούται ακόμη και να ψεύδεται. Πολύ περισσότερο, αφού πριν από δύο ημέρες -και για προφανείς λόγους- ψηφίστηκε ειδική ρύθμιση, με την οποία ακόμα και κατηγορούμενος μπορεί, καταγγέλλοντας υπουργό, να απαλλαγεί από την ποινή”.

“Αυτή ακριβώς η ρύθμιση -συνεχίζει ο κ. Νεράτζης- αποδεικνύει τις υπόνοιες για ύπαρξη σχεδίου της Κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων. Είχαμε καταγγείλει τον υπουργό κ. Καστανίδη για τη ρύθμιση αυτή και δυστυχώς επαληθευθήκαμε σύντομα.  Την ώρα που η κοινωνία βιώνει τις συνέπειες από τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μάταια το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επωφεληθεί από ισχυρισμούς τύπου Μαντέλη” καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Νεράτζη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε Ελλάδα και Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα – Αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζουν οι δύο χώρες
Στο «Συμβούλιο Ειρήνης» προβλέπεται να συμμετέχουν 25 χώρες, ανάμεσά τους και κράτη που είχαν λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης