Οικονομία

Intracom holdings: στρατηγική συνεργασία στο IPTV

Η Intracom Telecom (51% η ρωσική Sitronics και 49% η Intracom Holdings) θα συνεργαστεί με την εταιρεία

SoftAtHome -την έχουν ιδρύσει η Orange, η Thomson και η Sagemcom- στον τομέα παροχής υπηρεσιών IPTV (Οικιακά Ψηφιακά περιβάλλοντα).

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η ολοκλήρωση της πλατφόρμας fs|cdn της Intrakom Telecom με την πλατφόρμα SOP (SoftAtHome Operating Platform) της SoftAtHome, καθιστώντας δυνατή την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών IPTV σε συνδυασμό με εφαρμογές “Over-the-Top” ευφυούς οικιακού δικτύου (Smart Home).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η λύση που αναπτύχθηκε από κοινού, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα end-to-end για τους Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς που θέλουν να προσφέρουν ταχύτατα υπηρεσίες IPTV με εφαρμογές τρίτων και αποκωδικοποιητές της επιλογής τους. Οι πάροχοι μπορούν επίσης να προσαρμόσουν ή να αναπτύξουν τις δικές τους υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι την ευελιξία της λύσης να λειτουργεί σε ποικίλα περιβάλλοντα Java, Flash και HTML.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Νέο εργασιακό: 17 ερωτήσεις και απαντήσεις για το 13ωρο σε έναν εργοδότη και τις υπερωρίες
Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ενίσχυση της εργασιακής τους ασφάλειας, τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων καθώς και τη διαμόρφωση ενός διαφανούς και σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος
Φωτογραφία μιας ομάδας συναδέλφων που συνομιλούν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης σε μια αίθουσα συνεδριάσεων 18