Κόσμος

Δύο νεκροί και είκοσι τραυματίες σε ατύχημα στην Ελβετία

Δύο Καναδοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 νοσηλεύονται, εκ των οποίων ένας «σε σοβαρή κατάσταση», όταν ανετράπη το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, στο Ρέκινγκεν στο Βαλαί, στη δυτική Ελβετία.

«Το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε 48 Καναδούς και είχε Γερμανό οδηγό και ξεναγό, παρεξέκλινε της πορείας του για άγνωστους λόγους», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βαλαί.

«Υπάρχουν δύο νεκροί και ακόμη ένας επιβάτης σε κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι συνολικά 20 επιβάτες τραυματίστηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Θρίλερ για το πλήρωμα πλοίου στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω
Το drone αντί να εκραγεί, παρέμεινε στο εσωτερικό του πλοίου, δημιουργώντας μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση, καθώς οποιαδήποτε δόνηση ή αύξηση θερμοκρασίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε έκρηξη.
Επίθεση με drone στο πλοίο
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του Κόουλ Άλεν στο δείπνο των ανταποκριτών με τον Τραμπ
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Άλεν φτάνει στο σημείο που βρίσκονται τα ασανσέρ του ξενοδοχείου και εκεί μπαίνει σε ένα από αυτά, όπου τον πλησιάζει ένας σκύλος της αστυνομίας
Στιγμιότυπο από το νέο βίντεο