Ελλάδα

Ροζ σκάνδαλο με μοναχό! Πέταξε τα ράσα για μια Γερμανίδα

Βούιξε ολόκληρο το νησί από το σκάνδαλο με ροζ απόχρωση σε ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια της περιοχής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα έγιναν στο νησί της Σάμου. Στο… μάτι του ερωτικού κυκλώνα ανάμεσα σε έναν νεαρό μοναχό και μια Γερμανίδα βρέθηκε ένα ιστορικό μοναστήρι στα νότια του νησιού.

Πέτρα του σκανδάλου η ξεναγός από τη Γερμανία η οποία επισκεπτόταν συχνά το μοναστήρι μαζί με γκρουπ τουριστών.

Η ομορφιά της, αλλά και η συμπεριφορά της κέντρισαν το ενδιαφέρον ενός νεαρού μοναχού και… το κακό δεν άργησε να γίνει.

Μάλιστα όπως λέει η Espresso ενώ ο 30χρονος μοναχός και η Γερμανίδα ξεναγός προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό τελικά όλα ήρθαν στο φως καθώς ο μοναχός αποφάσισε να βγάλει τα ράσα και να φύγει από το μοναστήρι για να ζήσει στο πλευρό της καλής του.

Το σκάνδαλο ήταν μεγάλο και τα στόματα ακόμη και σήμερα παραμένουν κλειστά, όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας με τον ηγούμενο της Μονής κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 8
Σειριακοί αριθμοί και λογισμικό ρίχνουν φως στο μυστήριο με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα
Οι ειδικοί έχουν ήδη εντοπίσει σειριακούς αριθμούς σε επιμέρους συστήματα αλλά και ψηφιακά αποτυπώματα στο λογισμικό του, που θεωρείται ότι μπορούν να αποκαλύψουν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τη διαδρομή του
Το μυστηριώδες μαύρο θαλάσσιο drono που εντοπίστηκε από ψαράδες στη Λευκάδα 35