Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Εκκωφαντική σιωπή” από τον Μητσοτάκη για τα δάνεια της ΝΔ

Να δώσει απαντήσεις για τα χρέη της ΝΔ καλεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ανακοίνωση "έρχεται" μετά από δημοσίευμα βάσει του οποίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε κινήσεις προκειμένου να διαγραφούν κομματικά χρέη ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Κουμουνδούρου σημειώνει πως «η σιωπή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα δάνεια του κόμματός του, είναι εκκωφαντική. Δύο μέρες μετά το δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., προκειμένου να διαγραφούν τα δάνεια του κόμματός του, τα οποία ανέρχονται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση για το αληθές ή όχι του συγκεκριμένου δημοσιεύματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις τονίζοντας, «αντί να παίζει κρυφτό, όπως έκανε στη συνέντευξη Τύπου στη Δ.Ε.Θ. την περασμένη Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει, έστω και σήμερα, σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις: Επιχείρησε ή όχι να διαγράψει τα δάνεια της Ν.Δ.; Με ποιο τρόπο σκοπεύει να χειριστεί τα χρέη του κόμματος του;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 7
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11