Πολιτική

Βαρουφάκης: Έκανε τον Σόιμπλε t-shirt μια μέρα μετά τις εκλογές

Βράδυ Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2017. Πάτρα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλάει μπροστά σε κοινό που έχει συγκεντρωθεί για την εκδήλωση του DIEM25 στο θέατρο Royal.

Είναι η επομένη των γερμανικών εκλογών. Ακόμα τα σενάρια για την αποχώρηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  από το υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν φουντώσει για τα καλά.

Έτσι, κανείς δεν δίνει σημασία στο t-shirt που φοράει ο Γιάνης Βαρουφάκης και με το οποίο στέλνει μήνυμα στον άσπονδο φίλο του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

yanis

Ο Σόιμπλε έγινε t-shirt

Το t-shirt δείχνει έναν άνδρα σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο να πατάει έναν άλλο άνδρα που είναι ξαπλωμένος στο έδαφος.

Και γράφει: «It’s the economy stupid», δηλαδή «Είναι η οικονομία ηλίθιε!»

yanis

Την φράση αυτή είχε πει πρώτος ο σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, Τζέιμς Καρβιλ στον Τζωρτζ Μπους το 1992.

Ο Βαρουφάκης είχε ισχυριστεί ότι την ίδια φράση του είχε πει σε συνάντησή τους ο Σόιμπλε όταν ήταν και ο ίδιος υπουργός Οικονομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 29