Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Πιο χαλαρωτικό δεν γίνεται! Μασάζ με φίδια…

Πιο χαλαρωτικό δεν γίνεται! Μασάζ με φίδια…

Μια μοναδική εμπειρία μασάζ που μόνοι οι πολύ τολμηροί έχουν το θάρρος να δοκιμάσουν… Δείτε πώς γίνεται το μασάζ με φίδια.

Θέλετε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης; Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με ένα πρόγραμμα περιποίησης; Σας λείπει ευεξία; Η λύση είναι το μασάζ, όχι όμως όπως το φαντάζεστε…

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ένα νέο είδος μασάζ που εφαρμόζουν στην Jakarta. Εκεί για να χαλαρώσουν τον πελάτη, χρησιμοποιούν… φίδια! Καλά ακούσατε, συγκεκριμένα 4 – 5 πύθωνες απλώνονται στο σώμα και με την κίνησή τους χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία μασάζ.

Το Snake Spa, όπως είναι γνωστό, είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακού μασάζ με την πρωτότυπη αίσθηση του να έχει κανείς φίδια πάνω σε όλο του το σώμα. Η κίνηση των φιδιών ανεβάζει τα επίπεδα αδρεναλίνης, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες. Τα φίδια δεν είναι δηλητηριώδη και τρέφονται μισή ώρα πριν το σπα.

Η Erma Mayasari είχε το θάρρος να το δοκιμάσει και δήλωσε: “Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και δεν ήξερα τι μέχρι που άκουσα για αυτό το είδος μασάζ. Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη, όμως μετά από λίγο χαλάρωσα και το απόλαυσα”.

Εκτός από το snake spa, το κατάστημα προσφέρει μασάζ με μπάλες του γκολφ και μπύρα. Ο μάνατζερ του μασάζ Paulus Abraham, προτρέπει σε όλους να δοκιμάσουν την πρωτότυπη εμπειρία περιποίησης στο μαγαζί του.

Θα το τολμούσατε;

Πηγή βίντεο: AP Archive

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις