Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Ήξεραν; Το αστείο #not στο Family Guy το 2005! [vid]

Κέβιν Σπέισι

Προφητικό; Μάλλον όχι. Μπορεί ο Seth MacFarlane μέχρι στιγμής να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το… αστείο στο Family Guy με τον Κέβιν Σπέισι, αλλά μέσα από τη σειρά έχει αποκαλύψει μεγάλες αλήθειες.

Ήταν το 2005 που σε επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy του Seth MacFarlane ο μικρός Stewie, το μωρό της οικογένειας στη σειρά, τρέχει γυμνό σε εμπορικό κέντρο και φωνάζει. “Βοήθεια! Δραπέτευσα από το υπόγειο του Κέβιν Σπέισι! Βοηθήστε με!”.

Μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του Κέβιν Σπέισι, χρήστης του Twitter υπενθύμισε το αστείο (;) στο Family Guy. Ήταν όμως απλά σύμπτωση; Μάλλον ο δημιουργός του Family Guy Seth MacFarlane επιλέγει μέσα από “αστεία” να αποκαλύπτει τις πιο σκοτεινές αλήθειες στο Χόλιγουντ.

Το καρφί για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στα Όσκαρ

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε “αστειευτεί” για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στις υποψηφιότητες των Όσκαρ το 2013. Αφού με την Emma Stone ολοκλήρωσαν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου, αναφέρθηκε στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. “Συγχαρητήρια, εσείς οι 5 κυρίες δεν χρειάζεται πλέον να υποκρίνεστε πως σας αρέσει ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν”.

Αργότερα και μετά τις καταγγελίες βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του παραγωγού Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ο Seth MacFarlane παραδέχτηκε πως το σχόλιό του πήγαζε από οργή. Για τα όσα γνώριζε. “Το 2011, η φίλη και συνάδελφός μου Jessica Barth με την οποία συνεργάστηκα στα Ted films, μου εμπιστεύτηκε την εμπειρία της με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Από τότε βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά. Ήταν αυτό που είχα στο μυαλό όταν παρουσίαζα τα Όσκαρ το 2013. Δεν μπορούσα να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Μου βγήκε από θυμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποτρόπαιο από κατάχρηση εξουσίας όπως σε αυτή την περίπτωση. Σέβομαι και χειροκροτώ τη φίλη μου Jessica και όλους όσους μοιράζονται τις ιστορίες τους και βγαίνουν μπροστά ως πρωταθλητές της αλήθειας”, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Seth MacFarlane.

Φαίνεται πως και στην περίπτωση του Κέβιν Σπέισι ο Seth MacFarlane γνώριζε και αποφάσισε να μοιραστεί μέσα από ένα… αστείο τις βρώμικες αλήθειες που κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό στο Χόλιγουντ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις