Πολιτική

“Επίθεση” Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα φάρμακα των καρκινοπαθών: Αυτά που εξαγγέλεις, τα εφαρμόζουμε ήδη

"Επίθεση" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ για κατ' οίκον διανομή φαρμάκων σε καρκινοπαθείς. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας με ανάρτησή του στοπ facebook υποστήριξε πως αυτό είναι κάτι που ήδη εφαρμόζει η τωρινή κυβέρνηση.

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα, στην ανάρτηση που ξεκίναγε με την λέξη “έλεος” καλεί την ΝΔ να… μην αγχώνεται για τους καρκινοπαθείς, και σημειώνει ότι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει κυβέρνηση.

Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησής του αφήνει και αιχμές για την μέτρηση του ΠΑΜΑΚ, που δείχνει την ΝΔ 13 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται από το προσυνέδριο στα Ιωάννινα να δεσμευτεί για διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον σε καρκινοπαθείς και ΑΜΕΑ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

ΤΙ θα εξαγγείλετε κύριε Μητσοτάκη;;; Αυτό που εφαρμόζουμε από το Μάρτη στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στου Ρέντη μέσα από συμφωνία με τα ΕΛΤΑ για όσους ασθενείς το επιθυμούν;;;

Αυτό που ετοιμάζουμε την επέκταση του σε όλα τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στην χώρα;; ( και μάλιστα με δωρεάν αποστολή στους ασθενείς κατά την πλήρη εφαρμογή, καθώς με την κεντρική προμήθεια των φαρμάκων από μια αποθήκη του ΕΟΠΥΥ και την ταχυδρομική αποστολή θα υπάρξει οικονομία κλίμακος που θα επιτρέψει αυτή την παροχή)

Δεν είστε μόνο απελπισμένοι , είστε και αντιγραφέας !!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ…δε θα χρειαστεί να κουραστείτε ,ΘΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ…..(ότι κι αν “μετράει” το ΠΑΜΑΚ)”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7