Οικονομία

Πούλησε την εταιρεία ΙΑΣΩ General η ΙΑΣΩ Α.Ε.

Στη σύναψη σύμβασης για την πώληση του ποσοστού των μετοχών που κατέχει στην θυγατρική της εταιρεία ΙΑΣΩ General, προχώρησε στις 5 Νοεμβρίου 2017 η εταιρεία ΙΑΣΩ ΑΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ποσοστό 97,2% των μετοχών πωλήθηκε στην εταιρεία HELLENIC HEALTHCARE SARL, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στο Λουξεμβούργο.

Η αποτίμηση της επιχείρησης ανέρχεται σε 48 εκατομμύρια ευρώ ενώ μετά την αφαίρεση του τραπεζικού δανεισμού και συναφών υποχρεώσεων η αποτίμηση των μετοχών ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων στην εταιρεία ΙΑΣΩ αντιστοιχεί το ποσό των 19.446.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η μεταβίβαση τελεί υπό την αίρεση πλήρωσης συνήθων όρων και προϋποθέσεων σύμφωνα με τη σύμβαση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η αλήθεια για την ακρίβεια, τους πραγματικούς χαμένους και τους σιωπηρούς κερδισμένους της
«Η υπεραπόδοση, ειδικά στο σκέλος των εσόδων, φαίνεται ότι χρηματοδοτήθηκε από την ίδια την αύξηση της τελικής ζήτησης σε τρέχουσες και σε σταθερές τιμές – εγχώριας και τουριστικής», σύμφωνα με ανάλυση της Εθνικής Τράπεζας
Inflation and the economic crisis. Financial market crash. The Red arrow on the chart is pointing Up. Golden Stack Coins With Red Arrow Showing Upward Direction for the higher inflation concept.