Μηνύματα συμπάθειας Πατριάρχη προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό
Τα συλλυπητήριά του για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών και τη συμπάθεια και συμπαράστασή του προς τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής εκφράζει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και με τηλεγράφημά του προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Ο αδελφοκτόνος ήταν γνώριμος των αρχών αλλά ως... θύμα, καθώς έξι φορές έχει καταγγείλλει τα αδέρφια του για ενδοοικογενειακή βία - Συχνοί οι καυγάδες τους λένε οι γείτονες
Η ΕΜΥ προειδοποιεί για κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, κυρίως στις περιοχες της Κέρκυρας, των Διαπόντιων νήσων και τους Παξούς όπως επίσης και στην Ήπειρο (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές της)
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 15 με 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 και τοπικά στη νότια νησιωτική χώρα τους 22 βαθμούς Κελσίου