Ελλάδα

Μάνδρα: Ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο! Βίντεο ντοκουμέντο

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μετά την φονική κακοκαιρία, στην οποία 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ξύλο και μπουνιές έπεσαν μεταξύ εκπροσώπων της αντιπολίτευσης με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όλα άρχισαν μετά τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών. Τότε, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης, Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι η Δήμαρχος βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν προς το δημοτικό συμβούλιο.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν σε θρανία και να γρονθοκοπούν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε η ηρεμία περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ενώ δήμαρχοι άλλων πόλεων, όπως ο κ. Πατούλης και ο κ. Παχατουρίδης, που ήταν παρόντες, υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, βοηθώντας με κάθε μέσο τους πληγέντες.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάτοικος Ναυπάκτου ο 25χρονος που σκοτώθηκε με τη μηχανή του στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Ο άτυχος 25χρονος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με διερχόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ο 25χρονος Σπύρος Π. που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων στον Άλιμο - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο «Παίδων»
Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι
Two school kids fight in a dark passageway of their school, almost silhouette.
Πάτρα: Σκύλος της αστυνομίας εντόπισε 22 κιλά κοκαΐνη και 133 κιλά κάνναβη σε φορτηγό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 49χρονου στο Χαλκούτσι Αττικής, όπου εντοπίστηκαν ένα όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα μαχαίρι κυνηγετικού τύπου με λάμα μήκους 25 εκατοστών
Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο φορτηγο
ΔΕΔΔΗΕ: Οι ζημιές στην Άνω Γλυφάδα δεν σχετίζονται με το έργο υπογειοποίησης
«Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν στην περιοχή από την επόμενη κιόλας ημέρα εμφάνισης των φαινομένων και συνεχίζουν αδιάκοπα να επιχειρούν, υλοποιώντας ήδη τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις αποκατάστασης»
Καταστροφές στη Γλυφάδα
Τροχαίο δυστύχημα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με φορτηγό
Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα όρια ταχύτητας, ενώ η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τον ακριβή τρόπο που σημειώθηκε η σύγκρουση
Από το τροχαίο στη Ναύπακτο
9