Κόσμος

Πέθανε το μοντέλο Κριστίνα Κέλερ

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρώην μοντέλο Κριστίνα Κέλερ. Η Κέλερ "μεσουρανούσε" την δεκαετία του 60', και πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Είχε μια πολυτάραχη ζωή ενώ είχε εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα στην ιστορία της Αγγλίας.

Είχε συνάψει σχέση με Σοβιετικό πράκτορα που δούλευε στην πρεσβεία της Σοβιετικής ένωσης στον Λονδίνο, αλλά την ίδια περίοδο την γνωρίζει και την ερωτεύεται ο τότε υπουργός Άμυνας Τζον Πορφούμο.

Όταν η ιστορία μαθεύτηκε προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο που προκάλεσε “κλυδωνισμούς” στην κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος