Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πόλη της Αμερικής με πληθυσμό… ενός ατόμου

Η πόλη της Αμερικής με πληθυσμό… ενός ατόμου

Η Έλσι είναι η μαγείρισσα, η σερβιτόρα, η βιβλιοθηκάριος αλλά και η Δήμαρχος του Monowi! Διαβάστε πώς έγινε η μοναδική κάτοικος αυτής της κωμόπολης.

Στον δήμο Monowi κοντά στην Νεμπράσκα της Αμερικής μένει μόνο ένας άνθρωπος, η Έλσι. Κάποτε η περιοχή ήταν γεμάτη από σπίτια και ζούσαν 150 κάτοικοι. Σήμερα όμως η Έλσι είναι η μοναδική κάτοικος.

Όλοι οι γείτονες της μετακόμισαν σε μεγαλύτερες πόλεις, η Έλσι όμως αγαπούσε το σπίτι που είχε φτιάξει με κόπο εκεί. Τα παιδιά της όταν μεγάλωσαν έφυγαν από το Monowi, αφήνοντας πίσω την ίδια και τον άνδρα της.

Οι ίδιοι όμως δεν ήθελαν να φύγουν. Ο σύζυγός της έφυγε λίγο αργότερα από τη ζωή, όμως η Έλσι συνεχίζει να μένει εκεί και μάλιστα διατηρεί εστιατόριο που επισκέπτονται κάτοικοι άλλων χωριών, αλλά και δουλεύει μόνη της την δημοτική βιβλιοθήκη.

“Δεν νιώθω μόνη μου. Συνέχεια έρχεται κόσμος από γειτονικές πόλεις και όλοι με ξέρουν!”, δηλώνει η ίδια. Η Έλσι είναι η μαγείρισσα, η σερβιτόρα, η βιβλιοθηκάριος αλλά και η Δήμαρχος της περιοχής! Βέβαια, όταν βαριέται και θέλει λίγο να ξεφύγει, αρκεί να οδηγήσει 30 λεπτά και να φτάσει στην επόμενη κωμόπολη με πληθυσμό… δύο ατόμων!

“Σερβίρω την πιο κρύα μπύρα της πόλης!”, δηλώνει η Έλσι για το μαγαζί της, που σερβίρει την μοναδική μπύρα του Monowi…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Thoughty2

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις