Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ταξίδεψε μόνη της σε κάθε χώρα του πλανήτη

Ταξίδεψε μόνη της σε κάθε χώρα του πλανήτη

Η Cassie Depecol είναι η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να ταξιδέψει μόνη της σε κάθε γωνιά του κόσμου. Δείτε πώς τα κατάφερε!

Μπορεί για μια γυναίκα να είναι αρκετά ριψοκίνδυνο να ταξιδέψει μόνη της, όμως η Cassie Depecol απέδειξε ότι με λίγη προετοιμασία και πάνω από όλα πολύ θέληση, όλα μπορούν να γίνουν!

Η Cassie Depecol ταξίδεψε σε 196 χώρες σε 18 μήνες και 26 μέρες. Η ίδια πλέον έχει γυρίσει στην Αμερική όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ όλες τις εμπειρίες που αποκόμισε από τον ενάμιση χρόνο που επισκέφτηκε κάθε γωνιά του πλανήτη.

“Έχω ακούσει πολλές ιστορίες και γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να πάρει την απόφαση να ταξιδέψει μόνη της. Όμως όταν θέλεις πολύ κάτι και προετοιμαστείς καλά για αυτό, δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Έχω πάει μέχρι και στην Συρία και μπορώ να πω ότι παραδόξως αισθάνθηκα πολύ ασφαλής. Βέβαια πριν φύγω για τα ταξίδια μου έκανα μαθήματα πολεμικής τέχνης!, δηλώνει γελώντας η νεαρή που έχει γυρίσει τον κόσμο.

Και συμπληρώνει: “Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν χωρίς αμφιβολία η έκδοση της βίζας. Έβγαλα συχνά βίζες και όλη η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Για παράδειγμα, για την Συρία, μέχρι τελικά να καταφέρω να βγάλω την τουριστική βίζα που χρειαζόμουν, μου πήρε περίπου 5μιση μήνες. Ήταν μια πρόκληση για μένα”.

Δείτε στο βίντεο τις εμπειρίες που θυμάται ακόμα και τα γραφικά τοπία που είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά:

First woman to travel to every country on Earth

She's the first woman to travel to every country in the world http://cnn.it/2D8gu10

Gepostet von CNN am Sonntag, 24. Dezember 2017

Πηγή βίντεο: CNN

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις