Ελλάδα

Οργή λαού! Ένταση στη Μονή Πετράκη για το νέο Μητροπολίτη Μάνης

- Επεισόδια απειλήθηκαν στην Μονή Πετράκη από κατοίκους της Μάνης - Διαμαρτύρονταν για την εκλογή του Χρυσόστομου Παπαθανασίου στην θέση του Μητροπολίτη - Ζητούσαν επίμονα να εκλεγεί Μητροπολίτης ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Λαμπρινάκος

Δεκάδες Μανιάτες συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μάνης – Γυθείου.

Οι κάτοικοι της Μάνης αντιδρούν στην εκλογή του Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομου Παπαθανασίου. Μαζί με τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν ήταν και ο δήμαρχος Μάνης και ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. Οι κάτοικοι ζητούσαν επίμονα να εκλεγεί Μητροπολίτης ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Λαμπρινάκος.

Δείτε πως αντέδρασαν οι πιστοί στο άκουσμα του ονόματος του νέου Μητροπολίτη

https://youtu.be/-QzTqWyYu4A

manh manh manh manh manh

φωτο: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασαν τζάμι για να μπουν και πήραν ό,τι βρήκαν, τα διέλυσαν όλα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέρρηξαν άγνωστοι στη Βάρη
«Ήταν τρεις, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άτομα. Παρακολουθούσαν τη γειτονιά, τους είχαμε πάρει χαμπάρι, μας φαίνονταν περίεργοι»
Διάρρηξη σε τριώροφο σπίτι στη Βάρη