Πολιτική

Καμμένος σε Βούτση: Επιμένω να αντιμετωπιστώ ως απλός πολίτης για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία

Τη βούλησή του να μην υπαχθεί στην προστασία του άρθρου 86 του Συντάγματος αλλά να αντιμετωπιστεί ως απλός πολίτης, κάνει γνωστή, εντός της ημέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Όπως έκανε γνωστό νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο κ. Καμμένος επικοινώνησε μαζί του σήμερα και τον ενημέρωσε ότι σήμερα κιόλας του αποστέλλει επιστολή με την οποία θα επαναλαμβάνει, αυτό που έχει ήδη δηλώσει προς την εισαγγελέα κ. Τουλουπάκη, ότι δηλαδή, απεκδύεται κάθε προστασίας και ασυλίας του άρθρου 86 για την ευθύνη υπουργών και ότι διατίθεται να καταθέσει ως απλός πολίτης για την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Είναι μια πολιτική κίνηση, ένα σήμα προς τη δικαιοσύνη από τον ίδιο ότι είναι διατεθειμένος για τα ζητήματα που αναφέρονται στη δικογραφία να αντιμετωπιστεί ως απλός πολίτης», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και προσέθεσε ότι «ο κ. Καμμένος θέλει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, την υπόθεση, χωρίς την προφύλαξη που του δίνει το άρθρο 86 του Συντάγματος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7