Κόσμος

Έριξαν βραστό νερό στον φονιά του James Bulger

Επίθεση με βραστό νερό δέχτηκε από συγκρατούμενό του στη φυλακή ο φονιάς του James Bulger, Jon Venables.

Ο Jon Venables δέχτηκε επίθεση από κρατούμενο των φυλακών με βραστό νερό όταν κατάλαβε ποιος είναι. Ο κρατούμενος φέρεται να έμπλεξε σε καβγά με τον Jon Venables που σκότωσε τον 2χρονο James Bulger στο Λίβερπουλ το 1993 συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο Jon Venables παραπονέθηκε ότι οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα στην αρχή για να τον προστατεύσουν. Εκτίει ποινή 40 μηνών στη φυλακή με τη μυστική του ταυτότητα να διακυβεύεται.

Ο Jon Venables βρέθηκε ξανά στη φυλακή επειδή βρέθηκαν εικόνες κακοποίησης παιδιών στον φορητό υπολογιστή του.

Το ανατριχιαστικό έγκλημα 10χρονων

Ήταν το 2001 που ο Jon Venables και ο Robert Thompson κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του 2χρονου James Bulger. Όταν αφέθηκαν ελεύθεροι τους έδωσαν το δικαίωμα στην ανωνυμία.

THOMPSON

Τα δύο αγόρια ήταν μόνο 10 ετών όταν σκότωσαν τον James Bulger και φυλακίστηκαν για 8 χρόνια.

BULGER

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Jon Venables βρίσκεται ξανά πίσω στη φυλακή. Ομολόγησε την ενοχή του για την κατοχή ανάρμοστων εικόνων με παιδιά μετά την έφοδο της αστυνομίας σπίτι του.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ντέμπορα Τέρνες απάντησε στον Τραμπ: Το BBC δεν είναι μεροληπτικό, είναι η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης στον κόσμο
Η Ντέμπορα Τέρνες, η διευθύνουσα σύμβουλος ειδήσεων του βρετανικού δικτύου που παραιτήθηκε για το μοντάζ στην ομιλία Τραμπ, υπερασπίστηκε το BBC και τους ανθρώπους του
Η CEO ειδήσεων Ντέμπορα Τέρνες
«Σεισμός» στο BBC μετά τις παραιτήσεις του γενικού διευθυντή και της CEO ειδήσεων για μοντάζ στον Τραμπ – Ο πολιτικός αντίκτυπος και τι ακολουθεί
Το BBC κατηγορείται για επιλεκτικό μοντάζ σε ομιλία του Τραμπ ώστε να φαίνεται ότι ενθάρρυνε την επίθεση στο Καπιτώλιο - Αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη
Logo του BBC
10
Ο αλ Σάρα συναντά σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ: Από την Αλ Κάιντα στον Λευκό Οίκο
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον ότι το πρώην μέλος της αλ Κάιντα δεν θεωρείται πλέον «ειδικά χαρακτηρισμένος παγκόσμιος τρομοκράτης»
Ο Αλ Σάρα με τον Τραμπ υπό το βλέμμα του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Αποκαλύφθηκε ο «μυστηριώδης άνδρας» έξω από το Λούβρο που έγινε viral - Είναι 15 ετών και ντύνεται έτσι και στο σχολείο
Ντυμένος με κουστούμι και καπέλο φεντόρα, ο 15χρονος Πέντρο Ελίας Γκαρσόν Ντελβό, φωτογραφήθηκε δίπλα στους αστυνομικούς έξω από το Λούβρο κι έγινε viral
Ο μυστηριώδης άνδρας δίπλα στους αστυνομικούς του Λούβρου που έγινε viral