Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ ενιαία ενίσχυση: Τι πρέπει να προσέξουν οι παραγωγοί στη δήλωσή τους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενημέρωση των παραγωγών σχετικά με την ανάρτηση Δασικών Χαρτών. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Βάσει της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης έως τις 15/05/2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους παραγωγούς σχετικά με την ανάρτηση Δασικών Χαρτών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αφορά στις περιοχές των οποίων έγινε ανάρτηση (Β’ και Γ’ Φάση) Δασικών χαρτών. Δηλαδή στους Νομούς Αρκαδίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Καβάλας, Κιλκίς, Κυκλάδων, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Σερρών, Φλώρινας Χανίων.

Η διευκρίνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Οι παραγωγοί λοιπόν καλούνται να ελέγξουν εάν τα προς δήλωση αγροτεμάχια τους για την καταβολή κοινοτικών ενισχύσεων έτους 2018, εμπλέκονται χωρικά σε περιπτώσεις Δασικών Χαρτών.

Για τα αγροτεμάχια που εμπλέκονται, πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ανάλογα με την κατηγορία του Δασικού Χάρτη που εντάσσονται, πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων.

Εφιστάται η προσοχή στους ιδιοκτήτες, ότι τα στοιχεία που διατηρεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ σχετίζονται με τη Δήλωση Ε.Α.Ε. (Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης), και την αναλυτική πληροφορία δύναται να τη λάβουν και από τους ενοικιαστές, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες, αν εμπλέκονται τα αγροτεμάχιά τους στους αναρτημένους Δασικούς χάρτες.

Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας συμβάλει στην ομαλή καταβολή των δικαιούμενων κοινοτικών ενισχύσεων για κάθε δικαιούχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 8
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
39