Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήρε διαζύγιο και μετέτρεψε το τατουάζ με τη γυναίκα του σε διάβολο!

Πήρε διαζύγιο και μετέτρεψε το τατουάζ με τη γυναίκα του σε διάβολο!

Ερωτευμένος “χτύπησε” τατουάζ πάνω του το πρόσωπο της γυναίκας του. Μόλις χώρισε το μετάνιωσε, όμως βρέθηκε λύση…

Ο Matt τυφλωμένος από τον έρωτα, “χτύπησε” τατουάζ πάνω του το πρόσωπο της γυναίκας του. Κάτι όμως δεν πήγε καλά, το ζευγάρι μετά από 4,5 χρόνια χώρισε και ο Matt έμεινε με το πρόσωπο της γυναίκας του στο δέρμα του για πάντα… περίπου!

Απελπισμένος και θέλοντας να ξεφορτωθεί το πρόσωπο της πρώην συντρόφου του από πάνω του, ο Matt έσπευσε αμέσως στον διάσημο tattoo artist της περιοχής του, JoJo Ackerman.

Ο ίδιος είδε το σχέδιο και επηρεασμένος από την Ιαπωνική Τέχνη, σκέφτηκε να μετατρέψει το πρόσωπό της σε μία διαβολεμένη μορφή! Η ιδέα του πραγματοποιήθηκε πάνω στο σώμα του Matt και ο tattoο artist ανέβασε το πριν και το μετά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Πήρατε διαζύγιο; Θα σας καλύψω εγώ!”, σχολίασε στη λεζάντα του. Τα likes “έπεσαν βροχή” και τα σχόλια ήταν ποικίλα. “Δεν είχα σκοπό να την κάνω να φαίνεται σαν διάβολος απλά νομίζω ότι αυτό το ιαπωνικό σχέδιο ταίριαζε με όλα τα υπόλοιπα που έχω στο σώμα μου!”, εξηγεί από τη μεριά του ο Matt.

Η πρώην σύντροφός του, Tisha, αποκάλυψε στο Insider Edition ότι είναι βαθιά πληγωμένη και θα έπρεπε να έχει αλλάξει τελείως το σχέδιο ώστε να μη παραπέμπει σε εκείνη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις