Κόσμος

Τραμπ: Έχουμε εξετάσει 2 – 3 τοποθεσίες για την συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Αποφασισμένος να μην... αφήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν να τον χειραγωγήσει εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας για την επικείμενη συνάντησή τους.

Επιπλέον, δήλωσε ότι εξετάζονται “δύο ή τρεις” πιθανές τοποθεσίες για τη συνάντηση που πρόκειται να έχουν οι δύο άνδρες.

Ο Τραμπ, υποδεχόμενος την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στον Λευκό Οίκο, είπε στους δημοσιογράφους ότι αν καταστεί προφανές ότι οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα δεν μπορούν να βρουν μια λύση, τότε θα αποχωρήσει από την αίθουσα.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που θα έχει με την καγκελάριο Μέρκελ, είπε ότι βασικό αντικείμενο θα είναι η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς επίσης και το εμπόριο και άλλα ζητήματα.

“Ξέρω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συζήτηση για το Ιράν”, πρόσθεσε, λέγοντας όμως δεν είναι βέβαιο αν θα καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από έκρηξη φυσικού αερίου κατέρρευσαν δύο κτίρια στην Κωνσταντινούπολη - Ανασύρθηκαν επτά άτομα, τουλάχιστον δύο οι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους - Τα δύο γειτονικά κτίρια κατέρρευσαν μετά από έκρηξη στο ένα εκ των δύο οικημάτων η οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκε από φυσικό αέριο
Κατέρρευσαν δύο κτίρια στην Κωνσταντινούπολη - Αναφορές για τραυματίες
Συγκλονιστικά βίντεο από την πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα στο Ισραήλ
Η Τεχεράνη ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλου εναντίον της Ντιμόνα, χαρακτηρίζοντάς την ως «ανταπόδοση» της «εχθρικής» επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στη Νατάνζ του κεντρικού Ιράν
Βίντεο από την πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα