Κόσμος

Φαντάσματα και χαμένες ψυχές: Το στοιχειωμένο αξιοθέατο που τρέμουν οι τουρίστες

Η ιστορία του Oakabella Homestead τρομάζει πάρα πολλούς τουρίστες με αποτέλεσμα να επανεξετάζουν τη στραγητική μάρκετινγκ για το κτίριο στην ύπαιθρο της Δυτικής Αυστραλίας.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του Oakabella Homestead, που χτίστηκε το 1851 και βρίσκεται στα βόρεια του Geraldton, κάποτε εξαργύρωνε τη φήμη του ως το πιο στοιχειμένο κτίριο στην περιοχή.

Ξεναγήσεις για τα φαντάσματα και ανατριχιαστικές ιστορίες φαίνονταν να ταιριάζουν με την απόκοσμη ιστορία του. Ανάμεσα στους πολλούς θανάτους που συνδέονται με το κτίριο αυτός ενός τρίχρονου παιδιού και ενός εργάτη που αυτοπυροβολήθηκε.

Οι νέοι ιδιοκτήτες Belinda Turner και Brian Snelson προσπαθούν να αποφύγουν τα φαντάσματα του παρελθόντος γιατί πιστεύουν ότι τρομοκρατούν πολλούς τουρίστες.

Φαντάσματα τέλος στο Oakabella Homestead

“Υπάρχουν μερικά άρθρα που έχουμε διαβάσει και είναι αρκετά ενδιαφέρον που διαβάζουμε τα σχόλια. Δεν είναι όλοι για φαντάσματα και αυτό απεικονίζεται στα σχόλια στο facebook.

Οι άνθρωποι δεν θα έρθουν εδώ αν πιστεύουν ότι είναι στοιχειωμένο για αυτό και το φέρνουμε ξανά στην ιστορία”.

Το νέο επιχειρησιακό μοντέλο θα στοχεύσει στην απεικόνιση του Oakabella Homestead ως ενός χώρου με πλούσια αυστραλιανή ιστορία και ατελείωτου ορίζοντα.

“Εμείς οι ίδιοι είμαστε πιο παθιασμένοι με την ιστορία των πραγμάτων. Η πλευρά των φαντασμάτων είναι κάτι που πιστεύουμε ελάχιστα”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν – Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις Τεχεράνης και Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ εκτόξευσε τη νύχτα το Ιράν - Νέα τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου για το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης
Ντόναλντ Τραμπ
Η πυρηνική εγκατάσταση «φρούριο» στο Φορντό στο Ιράν και το μόνο όπλο που μπορεί να την καταστρέψει
Η Φορντό, βαθιά προστατευμένη στο εσωτερικό ενός βουνού, αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους στόχους για οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση καταστροφής πυρηνικών υποδομών
Καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση στο κτίριο του IRIB, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, στην Τεχεράνη 12