Κόσμος

Συρία: Δεκαπέντε νεκροί από επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ

Τουλάχιστον 15 ξένοι φιλοκυβερνητικοί μαχητές, μεταξύ των οποίων 8 Ιρανοί, σκοτώθηκαν από επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε ιρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις νότια της Δαμασκού, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι πληροφορίες για ισραηλινή επίθεση στην περιοχή Κισουέ αργά χθες το βράδυ ακολούθησαν της ανακοίνωσης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ ότι οι ΗΠΑ αποσύρονται από την συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

“Ο αριθμός αυξήθηκε σε τουλάχιστον 15, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 8 Ιρανών, που σκοτώθηκαν από τα πυραυλικά πλήγματα”, διευκρίνισε το Παρατηρητήριο.

Η επιδρομή αυτή είχε στόχο μια αποθήκη όπλων των Φρουρών της Επανάστασης, στον τομέα του Κισουέ, νότια της πρωτεύουσας, προσθέτει το Παρατηρητήριο σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρατείνεται η αγωνία της Μαρίν Λε Πεν: Στις 7 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου για το αν θα είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2027
Στάση αναμονής από την γαλλική ακροδεξιά μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να δει αν υποψήφια θα είναι τελικά η Μαρίν Λε Πεν ή ο Ζορντάν Μπαρντελά
Η Μαρίν Λε Πεν
Jesse Van Rootselaar: Γνωστή στις Αρχές και με θέματα ψυχικής υγείας η 18χρονη τρανς που σκότωσε 8 άτομα στον Καναδά
Σκότωσε τη μητέρα της, τον αδελφό της και 6 άτομα στο σχολείο - Η 18χρονη γεννήθηκε αγόρι και ξεκίνησε τη μετάβαση φύλου πριν από έξι χρόνια - Άγνωστα τα κίνητρά της
Η 18χρονη Jesse Van Rootselaar