Ελλάδα

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων την Κυριακή

Καθυστερήσεις σε δρομολόγια του προαστιακού και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα υπάρξουν την Κυριακή, 13 Μαϊου, λόγω δίωρης στάσης εργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ).

Η στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΠΕΠΕ στη μνήμη των συναδέλφων τους και του συμπολίτη, οι οποίοι χάθηκαν πριν από έναν χρόνο στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Άδενδρο, θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 13:00.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα εξής δρομολόγια:

– Η αμαξοστοιχία του προαστιακού 1596, που εκτελεί το δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στον ΣΣ Κατερίνης και θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

– Η αμαξοστοιχία 84, που εκτελεί το δρομολόγιο Φλώρινα-Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στον ΣΣ Πλατύ και θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

– Η αμαξοστοιχία 83 θα αναχωρήσει μετά τη λήξη της στάσης εργασίας, στις 13:00.

– Η αμαξοστοιχία 50, που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει στο Πλατύ έως τη λήξη της στάσης εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι - Οι αντιφάσεις, τα χρέη ύψους 500.000 ευρώ και τα ηρεμιστικά
Οικονομικά κίνητρα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την στυγερή δολοφονία της γυναίκας - Προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι αλλά η μητέρα του αρνιόταν
Ελένη Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 11 λεπτά
9
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα - Τι λέει γείτονας και φίλος της οικογένειας στο newsit.gr για την τραγωδία στο Ρίζωμα
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»